Ontmoet het team #9

Ontmoet het team #9

Kalani is een klein team van gemotiveerde mensen die geloven dat we onze productiewijzes en consumptiepatronen (ten goede) kunnen veranderen. Wie zijn de mensen die werken aan deze ambitie? In onze “Meet the team # 9” stellen we je voor Gwen!

Gwen is een jonge vrouw vol energie en geluk die gepassioneerd is door duurzaamheid, welzijn en yoga.  Gwen & Kalani zijn ook een soort liefdesverhaal…

Ze was er al vanaf het begin bij. Zij is de helpende hand achter de schermen bij elke fotoshoot … Soms maakt zij de cadeaupakketten. Soms zijn het haar handen of voeten in een bed. Andere keren helpt zij Audrey met ideeën of set designing. Sinds 2019 kunnen we haar een echt “Kalani model” noemen.
En als social media expert staat ze ons ook een beetje bij in ons social mediamanagement! Niet teveel, want ze wil zich vooral nog kunnen concentreren op de yogalessen die ze geeft en op het werken voor (andere) duurzame projecten.

Dus laat ons snel ontdekken wie Gwen is!

1. Wie ben jij en wat doe je voor Kalani?
Hoi! Ik ben een gekke, nieuwsgierige meid die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen! Bruno, Audrey en ik werkten enkele jaren geleden samen voor een duurzaam kledingmerk. Daar ontdekte ik de textieltoeleveringsketen, de CSR en het belang van duurzaamheid. Ik heb veel geleerd van Bruno en Audrey en ik ben zo dankbaar dat ik nog steeds dicht bij hen kan zijn. Voor Kalani help ik mee met de opnamesets en met blogartikelen en posts op sociale media.

2. Waarom heb je ervoor gekozen om mee te werken aan een aantal van Kalani’s projecten?
Er was niets te kiezen, haha! Ze vroegen me of ik geïnteresseerd was om hen te helpen met fotoshoots en ik had maar 1 seconde nodig om volmondig JA te antwoorden! Wij drieën die weer eens een team vormen? Yes please!

3. Wat vind je het leukste aan het Kalani project?
Ik zou Bruno en Audrey met eender welk project geholpen hebben, maar Kalani is een merk waar ik echt van hou. De familiale spirit erachter, het respect voor de mensen die bijdragen aan de productie, het ecologische aspect, de kwaliteit van het beddengoed. Alles is aanwezig om er een succes van te maken in deze wereld vol veranderingen.

4. Hoe zie je Kalani over een paar jaar?
Groei en nog eens groei. Ik zie in de toekomst steeds meer mensen die overtuigd raken om anders en respectvoller te winkelen.

5. Wat zijn je favoriete lakens?
De katoensatijnen lakens in Stone Grey. Wanneer ze de was ingaan, laat ik ze drogen en plaats ik ze meteen terug op het bed! Love it

6. Als je Kalani in één woord zou moeten beschrijven, wat zou dat dan zijn?
Authentiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *