Ontmoet het Kalani team ? #11

Ontmoet het Kalani team ? #11

Kalani is een klein team van gemotiveerde mensen die geloven dat het mogelijk is om dingen te veranderen en de manier waarop we produceren en consumeren. Dus, wie zijn de mensen die dit project mogelijk maken? Onze “Meet the team #11 ” is opgedragen aan Valentine.

Valentine ontdekte het merk via social media en maakt sinds juni 2021 deel uit van het Kalani- avontuur.

Valentine is drietalig en jouw eerste aanspreekpunt voor bestellingen en algemene vragen in het Nederlands, Frans of Engels. Haar vrienden omschrijven haar als goedlachs, lief, gepassioneerd, vindingrijk, geduldig, moedig en creatief. En raad eens? Wij zijn het met hen eens! We zijn blij om Valentine in ons team te hebben en dit avontuur met haar te delen.

Ontdek wie er de stem aan de telefoon is en wie er achter de e-mails zit van onze klantenservice.

Wie is Valentine? Wat zijn je passies en de drijfveren in je leven?

Ik ben 32 jaar oud, ik ben van Brussel en moeder van een 2,5-jarige jongen. Over het algemeen houd ik van wat mooi, goed en lekker is!
Ik heb een diploma textielontwerp, ben creatief en maak graag dingen met mijn handen. Ik ben ook een zoetekauw en hou van bakken. Ik ben nieuwsgierig, hou van lezen, reizen en nieuwe dingen ontdekken.
Wat nog… Ik vind het leuk om te zorgen voor de mensen van wie ik hou en hen gelukkig te maken.

Hoe heb je Kalani leren kennen en wanneer begon het avontuur?

Dankzij Elodie Lovetralala op Instagram ontdekte ik Kalani. Toen ik de vacature zag op Instagram heb ik direct gesolliciteerd omdat ik me helemaal kon terugvinden in de waarden van Kalani. Het was voor mij ook een kans om terug te keren naar de textielsector, waarvoor ik heb gestudeerd. Dus sinds juni van dit jaar maak ik tot mijn grote vreugde deel uit van het Kalani-team!

Wat is jouw rol binnen Kalani en wat vind je het leukst?

Ik ben Customer Care Officer Sales Assistant. Ik help collega’s met de dagelijkse taken en ben verantwoordelijk voor de opvolging van de klanten en de dienst na verkoop. Wat ik leuk vind aan deze job is het klantencontact. Ik haal veel voldoening uit het tevredenstellen van de klanten. Ik hou ook van de afwisseling in mijn job. Het voordeel van werken in een kleine structuur is dat je veel verschillende dingen kan doen en bijleren.

Hoe stel je je Kalani voor binnen 5 à 10 jaar?

Ik stel me voor (en hoop) dat Kalani nog meer groeit en gekend raakt om de kwaliteit van zijn producten en om de mooie waarden die het promoot.
Ik zie in de toekomst ook meer mensen in het kantoor, een uitgebreider productaanbod en grotere naambekendheid 🙂 Maar bovenal zal Kalani zijn authenticiteit hebben behouden en zullen onze klanten nog altijd blij en loyaal zijn.

Wat is je favoriete product?

De katoenensatijnen lakens!sateen sheets! Ik hou echt van de print met de kleine stippen, maar ik durf niet uitsluiten dat de ” Air Blue” de nieuwe favoriet wordt 🙂

Wil je nog iets anders delen, of heb je een humoristische uitsmijter voor ons?

Ik zal eindigen met een kleine anekdote over mezelf. Mijn vrienden en familie lachen me soms uit omdat ik iets heb met kleuren. Ik sorteer en rangschik vaak dingen op kleur: mijn kledingkast, mijn boodschappen, paaseieren, m & m’s, mijn zoon zijn Lego’s …
En wat pas echt grappig is… ze is niet de enige in het team die dit soort dingen doet … 😉

Aarzel niet om hier een berichtje voor Valentine achter te laten of haar te verwelkomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *