Ontmoet het team? #12

Ontmoet het team? #12

Kalani is een klein team van gemotiveerde mensen die geloven dat dingen veranderen en de manier waarop we produceren en consumeren mogelijk is.

Dus wie zijn de mensen die werken om dit project mogelijk te maken? Voor onze twaalfde “Meet the team” stellen wij u voor aan Eléa en Jade, onze marketing stagiaires (2022)

Waarom heb je gekozen om je stage bij Kalani te doen?

JADE :

Omdat ik mijn stage wilde doen in een klein bedrijf dichtbij mijn huis. Maar bovenal wilde ik in een familiebedrijf werken waar ik me thuis zou voelen. Wetende dat het mijn eerste beroepservaring was van mijn opleiding aan EPHEC, wilde ik echt een stage vinden die overeenkwam met mijn waarden, maar ook werken in een gebied dat ik niet kende om mijn kennis te vergroten.

ELEA:

Ik werd aangetrokken door de kleine omvang van het bedrijf en de ethische en respectvolle kant van de zaak, zowel op milieu- als op sociaal gebied. Dit is iets wat belangrijk voor me is.

 

Wat neem je mee van deze ervaring?

JADE:

Dat het belangrijk is een vertrouwensrelatie met het team te creëren, zodat het werk zo vlot mogelijk verloopt. Tijdens mijn stage heb ik mijn bij EPHEC verworven vaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Het was voor mij de eerste keer dat ik in de textielsector werkte en ik werd niet teleurgesteld! Ik denk dat ik in dit soort sector zou gaan voor mijn toekomstige baan.

ELEA:

Ik had de gelegenheid om veel van de kennis die ik tijdens mijn studiejaren had opgedaan, in de praktijk te brengen. Het gaf me de mogelijkheid om veel taken te doen die een productmanager zou doen (volgens Bruno 😉 ) maar ook om mijn creativiteit te ontwikkelen!

 

Wat was je favoriet moment van de stage?  JADE:

Ik heb geen specifiek favoriet moment omdat ik alles leuk vond tijdens mijn stage, maar als ik iets moet zeggen wat ik in het bijzonder leuk vond, is toen we de fotoshoot met het team deden. Het feit dat we samen foto’s hebben gemaakt heeft me erg geraakt en bovenal was het erg leuk.

ELEA:

Er waren verschillende momenten die ik leuk vond: het maken van de echte, het analyseren van de Google Analytics tool, maar ook alle Excel tabellen waarop ik aanbevelingen moest doen. Ik realiseerde me dat ik alles leuk vond wat analytisch was.

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

JADE:

Om aan mijn masterdiploma te beginnen en daarna te werken voor een KMO in hetzelfde genre als Kalani omdat de hechtheid die ik met het team had, me later hetzelfde deed willen.

ELEA:

Goede vraag! Na mijn marketingdiploma te hebben behaald, twijfel ik tussen mijn studie voortzetten met een bachelor in managementwetenschappen, of van richting veranderen en andere studies beginnen… Maar ik heb nog een paar maanden om te beslissen

In de tussentijd ben ik van plan om van mijn zomer als afgestudeerde te genieten!

 

Wat zijn uw favoriete Kalani beddengoed? En waarom?

JADE:

De geborduurde katoenensatijnen exemplaren 😉

ELEA:

Tot nu toe heb ik alleen de katoenen Jersey dekbedovertrek, die ik geweldig vind! Ze zijn zacht en warm. Ik raad ze x1000 aan.

 

Als je Kalani in 1 woord zou moeten beschrijven, wat zou dat dan zijn?

JADE:

Familiebedrijf

ELEA:

Sweet

Wij danken hen voor het goede werk en wensen hen veel geluk in de toekomst. Het was een genoegen jullie te hebben meisjes !

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *