Ontmoet het Kalani team # 1

Ontmoet het Kalani team # 1

Kalani is een klein team van gemotiveerde mensen die geloven dat het veranderen van dingen en manieren van produceren en consumeren mogelijk is.
Dus wie zijn de mensen die meewerken aan dit project? Voor onze eerste “Ontmoet het team”, stellen we Alexandre voor, onze e-commerce stagiair. Jammer genoeg verlaat hij ons al binnenkort, nadat hij ons de afgelopen 3 maanden echt heeft geholpen!

Maak kennis met Alexandre, onze super e-commerce stagiair!

Het is top, maar ook groot, erg groot zoals je kunt zien 🙂 Alexander heeft drie maanden lang nieuwe functies toegevoegd aan de Kalani e-store. Daarnaast ontwikkelde hij ook nieuwe markten en vormde hij een onmisbaar onderdeel van de superservice die Kalani zijn klanten elke dag aanbiedt. Binnenkort rondt hij zijn studies af. Wij weten nu al dat hem een geweldige carrière in e-commerce wacht.

 

1. Waarom koos je ervoor om stage te lopen bij Kalani?

Ik koos ervoor om stage te lopen bij Kalani omdat ik geïnteresseerd was in het start-up-aspect van het bedrijf en het feit dat er enkel via internet verkocht wordt. Ik wist dat er een enorm potentieel is achter Kalani en ik wilde bijdragen aan de evolutie van het bedrijf en van alle aspecten proeven. Kortom, echt deel uitmaken van de kern van dit project.  Het feit dat alle producten biologisch zijn, maakte nog meer dat ik mijn stage hier wilde doen.

2. Wat voor soort ervaringen had je?

Mijn stage was rijk aan ervaringen op verschillende niveaus. Ik leerde een sector kennen waar ik niets van af wist. Ik heb echt mogen meemaken hoe een bedrijf werkt, gerund door een zelfstandige oprichter. Omdat ik echt tot de kern van het bedrijf hoorde, kon ik alle verschillende aspecten ervan zien.  Mijn stage was echt een verrijkende ervaring.

3. Wat vond je het fijnste aan je stage?

Mijn mooiste herinneringen heb ik aan de 2-daagse fotoshoot. Ik denk dat dit toch wel mijn favoriete ervaring was….

4. Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Voorlopig ben ik nog niet van plan om te werken. Ik zal waarschijnlijk een masteropleiding doen of mijn vaardigheden op een specifiek gebied verder ontwikkelen.

5. Wat zijn je favoriete Kalani-lakens? En waarom?

Ik had de kans om in de katoensatijn en premium jersey lakens te slapen. Helaas kan ik écht niet kiezen tussen die twee, omdat ik van beide hou. Het katoensatijn heeft een zachte, warme en toch frisse kant. Het premium jersey heeft dan weer een geheel andere textuur, precies zoals een t-shirtmateriaal dat extreem zacht en aangenaam om aan te raken is. Met deze lakens heb ik het elke ochtend moeilijk om uit mijn bed te geraken.

6. Als je Kalani met één woord zou moeten beschrijven, wat zou dat dan zijn?

Bekwaamheid

Alexandre C.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *